maanantai 19. syyskuuta 2016

Laihdutustarinat jatkuu

Pyydän nöyrästi anteeksi blogini hiljaisuutta viime aikoina. Mulla ei ole paukut riittäneet pikkuvauva-arjen pyörittämisen lisäksi laihduttamiseen taikka siitä bloggaamiseen. Ei mulla tässä ole juurikaan tapahtunut edistystä painonpudotusrintamalla, niin mitäs mä olisin siitä postannutkaan. Mutta nyt p***ele siihen tulee muutos!


Tilanteeni muuttumassa niin, että töihin paluu lähestyy ja olen jo hakenut meidän Onni-monnille päivähoitopaikkaa. Töihin menen tammikuussa. Edellisen raskauteni jälkeen sain kaikki 30 vauvakiloa tiputettua ennen töihin paluuta. Pian töihin paluun jälkeen työkaverit saivat kuitenkin todistaa kun aloin taas paisumaan silmissä. Mammalomalle jäi satakiloinen nainen trikoomekossaan ja neuletakissa, joka yhden työkaverini mukaan näytti lähinnä bolerolta. Ei se haitannut, koska en missään nimessä ajatellut jäädä sen kokoiseksi, mutta nyt on pakko myöntää, ettei nää kilot enää toisella kerralla niin helposti lähdekään.


Tänään aamulla vaaka näytti 77,3 kiloa. Siis blogitauon aikana on menty kuusi kiloa oikeaan suuntaan. Ennen raskautta painoni oli 72,0 ja oma ihannepainoni voisi olla 66 kg. Tuo 72 kiloa pitäisi saavuttaa tän vuoden loppuun mennessä ja ihannepaino toivottavasti ennen ensi kesän bikinikelejä.


Tottakai mä tahtoisin laihtua sen pari kiloa viikossa, mutta a) en jaksa mitään kovin alhaisilla kaloreilla tai vähillä hiilareilla ja b) en kerkiä urheilla montaa tuntia päivässä pienten lasten kanssa. Joten mun tavoitteeni on puoli kiloa viikossa. Jos en siihen pääse, niin mieheni saa ilmoittaa minut sinusta on tullut pullukka-ohjelmaan. Ohjelman Jennilla kun on ohjeet millä pullukoista tehdään solakoita seitsemässä viikossa.

Liikun nyt lasten kanssa aika paljon päivittäin ja useimpina iltoina muksujen mentyä nukkumaan käyn juoksemassa. Ruoan suhteen panostan ruokarytmiin ja terveellisiin valintoihin ja koitan huolehtia että aterialla on aina myös salaattia tarjolla.


Näillä mennään. Toivottavasti löydätte jälleen tauon jälkeen blogini ja ryhdytte lukijoikseni. Kimpassa tämä vaan on niin paljon hauskempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti