maanantai 22. kesäkuuta 2015

Karsea turvotus ja taas +30 kiloa.

Silloin kun edellisen kerran laihdutin, niin jotenkin olin aina ihan maassa jos vähänkin turvotti. Yleensä varsinkin menkkojen aikaan 1-2 kiloa ekstraa tuli tosta vaan ja vaa'an lukema sai mut joka kerta harmistumaan. Voi miten sitä on antanut pienten asioiden lannistaa. Ne turvotukset oli niin pientä tämän hetkiseen tilanteeseen verrattuna. Vai mitä sanotte kolmesta lisäkilosta parissa päivässä? Yök!

Aamulla kun heräsin totesin, et peilistä mua katselee joku pöhöttynyt vanha akka. Pohkeet on kipeät ja kireät ja nilkkoja ei edes erota. Jalkaan mahtuu ainoastaan Crocsit ja reidet ja berberi on yhtäkkiä täynnä jotain ikävästi selluliittia muistuttavaa. Tiedän kyllä selvinneeni turvotuksen suhteen tässä raskaudessa helpolla, mut nyt lopussa ilmeisesti nestettä kertyy ihan älyttömästi. Voi kunpa tämä olisi merkki lähestyvästä synnytyksestä. En vaan oikein jaksa uskoa noihin ennakko-oireisiin enää, niin monta pikkuvaivaa olen tulkinnut optimisesti synnytyksen lähestymiseksi ja sitten joutunut taas pettymään. 

Tänään vaaka siis näytti tasan 30 kiloa plussaa. Voi v... (tähän kohtaan paljon kirosanoja)!!!! Ja samalla siis mentiin kolminumeroisiin sen elopainon suhteen. (Tähän vielä huomattavasti enempi kirosanoja.) Tää tuntuu niin epäreilulta, kun sisimmässäni tiedän etten ole syönyt kuin syöttöporsas ennen joulua viimeistä 9 kuukautta mikä sen 30 kiloa selittäisi. Mitähän TAYSissakin asiasta ajattelevat? Nolottaa ja inhottaa. Onneks ei enää voi mennä kauan, ennenkuin pääsen tekemään asialle jotain. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti