maanantai 15. kesäkuuta 2015

Mistä korkeavyötäröiset treenitrikoot?

En ole juurikaan liikkunut raskausaikana, mikäli meidän esikoisen viikoittaista vauvauintia ja kevyttä kävelyä ei lasketa. Alkuraskaudesta voin pahoin ja sen jälkeen vatsa olikin jo niin suuri, ettei mikään liikunta kävelyä lukuunottamanna tuntunut enää hyvälle. Minulla kuitenkin on ikävä liikkumista ja treenaamista. Koitan rakentaa itselleni motivaatiota hankkimalla itselleni valmiiksi hyvät treenivaatteet, joilla on sitten ilo lähteä aikanaan vauvulenkeille ja pikkuhiljaa juoksemaan/salille. Nyt kesällähän vauvan kanssa saa lähteä ulos melkein heti. Ja ei, en ajatellut lähteä juoksemaan ennen jälkitarkistusta tai niin kauan kun vähääkään epäilyttää oma palautuminen, mutta tosiaan vaunulenkit kävellen tuntuu nekin mukavammilta kunnon urheiluvaatteissa.

Ongelmana tässä on se, että yleensä kaikki treenitrikoot on kamalan matalavyötäröisiä. Ne ei sovi mun vartalolle ikinä, eikä varsinkaan raskauden venyttämällä löllömahalle. Tarvitsisin sellaiset korkeavyötäröiset trikoot, mitkä tukisi löystynyttä vatsaa liikkuessa. Jokainen äiti varmaan tietää mistä mä puhun. Tai ainakin ne, joilla painoa raskausaikana on tullut enempi...

Parit ihan varteenotettavat löysinkin netistä:


Ensimmäiset on Brasil Sulin Fuso Cinturo Alta-trikoot. Niitä mainostetaan korkeavyötäröisinä, ja itselläni on ennestään ihan hyvät kokemukset tuosta merkistä. Mulla on yhdet brasilsulit, mutta en vaan mahdu niihin vielä pitkään aikaan. Enkä varmaan mahtuisi näihin kuvan housuihinkaan...
Toiset on Under Armourin Fly By Leggingsit. Ainakin kuvissa näyttää ihan hyviltä. Voikun joku löytäisi tämän postauksen pitkän hiljaiseloni jälkeen ja osaisi kommentoida ja auttaa.

Osallistuin viime elokuussa MidnightRunille Helsingissä, mikä muuten oli aivan mahtava tapahtuma. Siellä oli aivan mahtava fiilis, ihana juosta pimeässä lämpöisessä illassa musiikin siivittämänä. Mun mies otti musta silloin hämärässä tällaisen kuvan, josta rakeisuudesta huolimatta näkyy selvästi toi ongelma-alue eli maha. Nykyiset juoksutrikooni on just sen korkuiset, että kaamea vararengas ilmestyy vyötärönauhan ylle ja sit housut valuu koko ajan.


Tänä kesänä tuo tapahtuma jää väliin. Haluisin ajatella, että loppuvuoteen mennessä olisin kuitenkin samassa kunnossa, eli kymppi menisi tuntiin ja juoksu tuntuisi mukavalta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti