maanantai 10. maaliskuuta 2014

Before and After edistyskuvia

Hui! Vähän kauhistuttaa laittaa ittestään näinkin julkeita kuvia nettiin, mutta menköön. Tässä siis faktaa mun superdieettini edistymisestä tähän saakka.

Paino tippunut 2 viikossa 1,6 kg. Foorumilla on henkilöitä, joilla vain ekan viikon tulos oli melkein 4 kiloa, ja heihin nähden mun tulos vaikuttaa kovin vaisulta. Mutta mäpä uskon, että multa on lähtenyt just sitä rasvaa, koska nesteet varmaan lähti jo silloin kun aloitin laihdutusurakkaani tammikuun alussa. -800 g rasvaa viikossa onkin sitten jo hiton hyvä tulos. Tammikuusta mun kokonaispudotus on jo 5,5 kg. Nyt ollaan jo kirkkaasti normaalipainon puolella. Oletankin, että tästä eteenpäin kiloja tippuu hieman entistä hitaammin. Toivottavasti kuitenkin sellainen puoli kiloa viikossa tahti säilyisi, ettei motivaatio ala murentua.


Mitat mulla ei ole superdieetin kahden ekan viikon aikana kovin paljoa muuttuneet, mutta se pieni toivottu muutos on tapahtunut just siellä missä pitikin. Nimittäin vyötärön tietämillä.

Rinnanympärys -3 cm (Tämä selittynee sillä, että olen vähentänyt imettämistä ja yritän lopettaa tän kuun aikana, kun vauva täyttää vuoden)
Rinnan alta -1 cm
Vyötärö kapeimmasta kohdasta -2 cm
Napa -2 cm
Takapuoli +/-0 cm
Reisi  +/-0 cm


Sivukuvista muutosta tuskin näkee, mutta näissä seuraavissa on minusta havaittavissa enemmän edistystä.


Eikös pömpötä vähemmän? Ja napa näyttäis olevan jotenkin fitimmän näköinen jos mahdollista :)


Tästä kuvasta huomaa musta parhaiten sen muutaman sentin kaventumisen.

Mulla on dieetin aikana käynyt jo muutamaan otteeseen mielessä, että pitäisköhän syödä enempi sallittuja ruoka-aineita tai vaikka pitää tankkauspäivää satunnaisesti. Kalorit on meinaan koko ajan tosi matalalla. Ne on vähän päivän valinnoista riippuen jotain 1200-1800 kcal tietämissä. Samalla treenataan 4 aerobista ja 4 salia viikossa ja ruokavaliolla boostataan aineenvaihduntaa, eli päivittäinen energiavaje on parhaimmillaan pitkälti yli 1000 kcal. Pakko se tietysti on ollakin jos halutaan tiputtaa painoa esimerkiksi sen kilon viikossa, mutta musta toi on tuntunut ajoittain tosi kovalta. On ollut ihan hirveä nälkä ja sellainen olo, kun verensokeri olisi aivan maissa. Tiedättekö sen tunteen kun ois ikäänkuin puolitajuissaan ja energiaa ei riitä yhteenkään asiaan keskittymiseen? Ei tunnu hyvältä. Mutta nyt esim olo on taas mitä mainioin ja virtaa riittää eikä dieetissä pysyminen tunnu lainkaan vaikelta.

Viikonlopun ruoat on näyttäneet tältä:


Treenin jälkeen hulluna perunaa. Tästä viikosta alkaen peruna-annos muuttuu jokseenkin normaalimmaksi.





Foorumilta haettu vinkkejä ruokavalion modaamiseen ja nyt laitoinkin pari kertaa raejuuston sijaan 3% fetaa lautaselle. Oon testannut ennenkin kevyt-fetoja ja aina todennut, ettei niitä kannata ostaa. Mieluummin syön sitä rasvaista kamaa ja hieman harvemmin. Mutta nyt raejuuston jälkeen tuo 3% kumikuutio oli kyllä kummallisen hyvän makuinen. :)

Vaikka mietinkin heikkoina hetkinä alkavani muokkailla ruokavaliota, niin näiden edistyskuvien tuijottaminen kyllä auttaa ylläpitämään sitä moitivaatiota pysyä just annetussa dieetissä. Vielä ei muutos ole suuri, mutta omaan silmiin havaittavissa. Ja malttakaahan vaan seuraavat 4 viikkoa. Eiköhän noissa kuvissa sitten jo ala olemaan kunnolla edistystä.

Oiskohan jollain muulla superdiettaajalla edistyskuvia jossain blogissa? Vinkatkaa tänne, niin mä pääsen pällistelemään. Kiva ois katsella vähän, minkälaisiin tuloksiin ihmiset on 6 viikossa päässeet.

Kivaa alkanutta viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti