lauantai 15. maaliskuuta 2014

Nyt lähti lapasesta

Mun pitää tulla tänne julkisesti ripittäytymään ja tunnustamaan eiliset synnit. Hyvillä fiiliksillä ja energiatasoilla jatkunut dieetti otti vähän osumaa, kun eilinen olotila oli niin totaalisen uupunut, että oli pakko tankata lisää virtaa. En oikeen ymmärrä, mikä meni pieleen, mutta ilmeisesti nyt vaan tehokkaat treenit kovin lähellä toisiaan ja hieman (oikeesti vaan vähän) venyneet ruokailuvälit tais saada mun kehon täysin lukkoon. Tästä se lähti:


  1. Torstai-iltana tehty juoksulenkki sekä heti perään tehokas kahvakuulatreeni.
  2. Torstain iltapalaksi sallittu ateria, jossa hieman hiilaria. Muut päivän ateriat oli syöty jo ennen treeniä.
  3. Perjantai-aamuna herätys normaalia aiemmin ja 45 min reipas kävelylenkki ennen miehen reissuun,  lähtöä.
  4. Salitreenit perjantaina suht aikaisin päivällä lapsen nukkuessa, kun syötynä oli vasta aamupala (lenkin jälkeen)ja proteiinipatukka välipalaksi. Näiden välissä 3,5 tunnin tauko. Treeni sujuu kuitenkin erittäin hyvin. 
  5. Heti treenin jälkeen palkkari ja siitä tunnin kuluttua lämmin ateria, jossa hiilaria. Patukan nauttimisesta kunnon ateriaan aikaväli 4 tuntia. Annos ei riittänyt tyydyttämään huutavaa nälkää.
  6. Ote alkaa lipsua. Syön seuraavan aterian jo 1,5 tunnin kuluttua edellisestä. Sallitut ruokavälit siis on 2,5-4 tuntia. Toistaiseksi mulla on taukoa ollut about se 2,5 tuntia.
  7. Olen edelleen puolikuollut, enkä jaksaisi tehdä muuta kuin käpertyä sohvalle ja ummistaa silmät ja korvat. Lapsi kuitenkin leikkii normaalisti vieressä, eikä mies ole tulossa koko viikonloppuna kotiin, joten vahtivuoro on mulla. Tässä vaiheessa totean, ettei hyvä äiti vedä itseään niin piippuun, ettei jaksa leikkiä lapsensa kanssa.
  8. Siitä se mopo lähti sitten keulimaan.

Punaposkisena ja tyytyväisenä treenin jälkeen.

Sallittu ateria, ei valitettavasti riittänyt.

Sitten rupes menemään tällaista. Lisäksi salmiakkia, jota muistin olevan autossa. Sekä pakkasesta löytynyttä pullaa. Voi morjes, mitä taas tulikaan vedettyä, olo oli illasta aika kauhea.

Tänä aamuna heräsin energisenä ja kaikin puolin hyvin voivana. Sormet on ehkä vähän turvoksissa ja kasvoissakin tuntuu pieni krapulamainen pöhnä. Vaa'alla en tietty käynyt pahoittamassa mieltäni. Mutta kyllä tän päivän energisyys oli sen eilisen repsahduksen arvoista. Nyt jaksan taas touhuta muksun kanssa. Olo on mainio. Ja olen kaiken lisäksi jälleen ruodussa.

Mitäs tästä opittiin? Treenit pitää olla jossain suhteessa samoihin aikoihin syötyihin kaloreihin. Nyt tuli liikaa treeniä viimetteeks illalla ja ensimmäiseksi aamulla, kun samaan aikaan eväät oli kohtalaisen kevyet. Siitähän ei hyvä seuraa. Mutta nyt taas kokemuksesta viisastuneena eteenpäin.

 Kivaa viikonloppua kaikille.

4 kommenttia:

  1. Hyppään mukaan lukemaan, kun löysin tänne :) Mulla menossa kanssa "ehkä sd taas vaihteeksi" syksyn ohjeilla, vähän sovelletusti.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit blogiini. Mä kyllä meinaan kans ottaa noi ohjeet talteen ja varjella kalliina aarteina, jotta myöhemminkin voin dieettailla sit ihan omaan tahtiin :)

      Poista
  2. Mullakin oli kauhea treeniviikko toi sd:n toka viikko ja sit jotenkin kunto romahti/flunssa iski ja oon käytännössä maannut koko seuraavan viikon. Mut miks treeniviikolla paino ei pudonnut ja sit treenaamattomalla viikolla tippui...?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä kyllä kans tajuu. Ja toi 6 viikkoa on niin lyhyt aika, ettei siinä oikein kerkiä oppia et mikä vaikuttaa mitenkin. Mä taidan jatkaa samoilla ohjeilla vähän pidempään, mutta sallia itselleni sellaisia kohtuullisia tankkauksia hieman useammin.

      Poista