torstai 27. helmikuuta 2014

Reissuruokaa

Miehelläni alkoi eilen talviloma ja me pakattiin kamat autoon ja keula kohti mökkiämme. Tai siis vanhempieni mökkiä, joka sijaitsee Rautalammilla pohjois-Savossa. Oli jokseenkin haastavaa pakata ruokaa itselleni. Olinhan ostanut jääkaapin täyteen rahkaa ja vihreitä vihanneksia yms. Mulle tuli 4 laukkua ruokaa ja tykötarpeita, kuten tehosekoitin ja keittiövaaka, mukaan. Tällaista ruokaa oon sitten saanut aikaiseksi. 







Siis tosi paljon salaattia, raejuustoa, kanaa ja kalaa, ruusu-, parsa- ja kukkakaalia. Kevyttä ja hyvää. 

Oltiin alustavasti suunniteltu talvilomalle lyhyttä kaupunkireissua Keski-Eurooppaan. Mun superdieetti ois kyllä mennyt aivan käsille. Nyt ei oo tarvinnut soveltaa lainkaan. Eilinen 3,5 tunnin ajomatkakin onnistui hyvin eväinä minigrip-pussiin punnittuja pähkinöitä ja protskupatukka. Oon tosi iloinen, etten sortunut mihinkään soveltamiseen. Vessaan oli kyllä pakko pistäytyä, sitä se 4 litraa vettä päivässä tekee. 


Mökillä ei ole vaakaa. Ehkä ihan hyvä niin, mä kun käyn vaa'alla aina aivan liian usein. Huomasin kuitenkin tänään mahtuvani helposti näihin farkkuihin. Ne puristi tosi kipeästi vielä tammikuussa. 

Mökillä ei myöskään ole tietenkään käsipainoja. Nekin tuli mukaan, jottei treeneistäkään tulisi lipsumisia. Vielä en testannut superdieettiin kuuluvaa toista kotitreeniä. Sen sijaan kävin aamulla lenkillä luonnon rauhassa. Ainoa ohi ajanut pysähtyi vaihtamaan kuulumisia. Kyllä maalla on kivaa. 

Meidän sukkahoususankari on samaa mieltä. Hän on ottanut kovasti askelia ilman tukea lähipäivinä. Voi miten mamma onkaan ylpeä pikkuisestaan. <3



Nyt sauna odottaa. Ja jos hyvin käy kerkiin vielä katsomaan illalla Jutan uusinnan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti