lauantai 22. helmikuuta 2014

Talviurheilupäivä

Terveisiä Purnusta. Pikkuisesta hiihtokeskuksesta Hartolassa. 

Meikäläinen on ensi kertaa kahteen vuoteen mäessä. En sitten viime talvena paksuna viitsinyt mennä. Enkä sitä paitsi ois mahtunut toppahousuihinikaan. Voi että kun tuntui siistiltä päästä taas laskemaan. En sinällään kyllä pidä laskettelua helpoissa rinteissä urheiluna, mutta erittäin hyvää ulkoilua se on. 

Treenit multa jäikin tänään väliin, enkä siis oo koko viikkona varsinaisesti urheillut alkuviikon flunssan takia. Tämä viikonloppu on nyt ikäänkuin taukoa laihdutuksesta, vaikken mitään massyfestiä pidäkään. Perjantai-iltana vaan meni taas ruisleipää voilla ja juustolla sekä lämminsavulohta. Ei mikään kevyt iltapala. Ei ois aamulla ollut nälkä ollenkaan. Siitä oli siis erittäin hyvä lähtee mäkeen.


Laskupäivään toki kuuluu myös rinneravintolan ja rinnekodan palvelujen käyttö. Me käytiin kodalla letuilla. Muurinpohjaletut on kyllä hiton hyviä. Ja mä pysyin tiukkana, en ottanut lettua. Lämmittelin vaan nuotiolla.


Pikkumieskin oli mukana pulkalla. Hän nukkui sopivasti tänään 4 tunnin päikkärit, niin isi ja äiti sai laskea rauhassa. Nälkähän kuitenkin tuli illanmittaa, ja sitten mä söinkin vähän turhan paljon. Salaattia, ruisleipää voilla, leivitettyä kuhaa, perunamuussia ja tartarkastiketta. Oli huippuhyvää, mutta kalorimäärä todennäköisesti sen mukainen. Mä otan saman annoksen ihan aina kun syödään Purnussa. Se on paitsi herkullista, niin hyvää myös siksi ettei kuhaa tule laitettua kotona.


Kuvassa puoliksi syöty annos. Oliko vähän nälkä.

Illaksi tultiin tänne miehen kotikotiin saunomaan. Koitan pysyä huomisen paluupäivän syömisten suhteen vähän kevyemmällä linjalla. Maanantaina sitten taas kotona on helppoa noudattaa omaa dieettiä.

Kivaa viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti